Veselīgam un mirdzošam sejas ādas izskatam


Vitamīns C ir spēcīgas iedarbības antioksidants, kas pilda vairākas svarīgas funkcijas mūsu organismā, tai skaitā, palīdz aizkavēt arī novecošanās procesus. Franču kosmētikas ražotājs SVR ir radījis sejas krēmu Hydracid C20 ar vitamīnu C un hialuronskābi, lai palīdzētu ādai atgūt vitalitāti un piešķirtu tai veselīgi mirdzošu izskatu.

Vitamīns C organismā veicina kolagēna sintēzi, kas, savukārt, atbild par ādas elastību un rezultātā tiek kavēta grumbu veidošanās. Mums novecojot, ar gadiem kolagēna daudzums ādā pakāpeniski samazinās, kā arī, saules ultravioletā starojuma ietekmē notiek tā sabrukšana, tādēļ ir ļoti būtiski sniegt ādai iespēju papildināt un atjaunot kolagēna rezerves. 

Hialuronskābe ir tik daudz jau apspriesta un es domāju, ka šobrīd jau ikviena sieviete zina, ka tās galvenā funkcija ir ādas mitrināšana, un mitrināta āda ir elastīgāka, gludāka un mirdzošāka, līdz ar to, arī šis komponents krēmā rūpējas par to, lai āda ilgāk saglabātu jaunāku izskatu. 

Tādejādi šis sejas krēms darbojas gan pret grumbām, gan arī sniedz intensīvu mitrināšanu un komfortu sejas ādai. Ja ikdienā nākas daudz laika pavadīt telpās un pie datora ekrāna, kas ir viens no faktoriem blāvam un pelēcīgam ādas tonim, tad šis sejas krēms ir ļoti laba izvēle, lai to mainītu.


Atbilstoši mūsdienīgas sievietes prašibām, krēma iepakojums ir ļoti ērts un parocīgs. Pirmkārt tā izmērs bez problēmām ietilpst jebkurā kosmētikas maciņā, otrkārt man patīk, ka tam ir dozators, kas ir ne tikai ērti, bet arī ļoti praktiski. Krēms paredzēts lietošanai gan no rīta, gan vakarā uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Ieteicams sievietēm no divdesmit piecu līdz trīsdesmit gadu vecuma, bet es teiktu, ka jāskatās vairāk nevis uz gadiem, bet uz to, kāds ir sejas ādas stāvoklis, un kaitīgajiem faktoriem, kas ik dienu to ietekmē.

Krēms ir ar samtaini vieglu tekstūru, pavisam gaiši oranžā krāsā un ar ļoti patīkamu atsvaidzinošu aromātu. Uzklāts uz ādas, acumirklī tiek absorbēts un āda paliek zīdaini gluda. Lielisks pamats arī zem dekoratīvās kosmētikas, jo nav taukains un nekonfliktē ar to.  


Sastāvs: 20% optimizēts C vitamīns un augstas molekulārās masas hialuronskābe

Tilpums: 30 ml

Kur iegādāties: Euroaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.