Roku un lūpu ādas kopšana rudenī


BIODERMA Atoderm līnija īpaši izstrādāta ļoti sausai, atopiskai un jutīgai ādai, lai tā atgūtu tās dabīgo mitruma līmeni. Rudens un ziemas skarbais Latvijas klimats pieprasa īpašas rūpes par ādu, lai tā nekļūtu sausa vai nesāktu sprēgāt. 

BIODERMA Atoderm roku krēmu lietoju jau vairākus gadus tieši rudens un ziemas sezonā un tas pavisam noteikti ir viens no maniem iecīnītākajiem. Bagātīgi krēmīgā tekstūra palīdz pat ļoti sausai un bojātai roku ādai atgūt komfortu. Parasti barojoši roku krēmi mēdz būt arī ļoti taukaini, bet šis roku krēms, neskatoties uz to, ka tas ir barojošs, ļoti ātri iesūcas ādā un jau īsi pēc tā uzklāšanas var turpināt droši darīt iesākto, kas ir svarīgi mūsdienu aizņemtajā ikdienas rimā. 


BIODERMA Atoderm lūpu balzams lieliski mitrina, mīkstina un atjauno arī sasprēgājošu lūpu ādu, kas aukstajā rudens un ziemas sezonā ir diezgan bieži sastopama problēma. Balzams satur patentēto D.A.F. kompleksu, kas paaugstina ādas dabisko panesamību pret apkārtējās vides faktoru nelabvēlīgo iedarbību, tādejādi arī aizsargājot to. Nesatur smaržvielas un iepakojums ir ļoti ērti lietojams - balzams ir tulbiņā ar slīpu uzgali tā uzklāšanai.

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.