DSD de Luxe - izcilība matu kopšanā


DSD de Luxe matu kopšanas līnijas jaunākie produkti šampūns un balzams ar botoksa efektu radīti, lai sniegtu izcilas rūpes matiem, it īpaši, ja tie ir sausi, bojāti un kļuvuši trausli. Šī bija mana pirmā pieredze un iespēja iepazīties ar DSD de Luxe un es esmu sajūsmā! :)

DSD de Luxe matu kopšanas produkti ir trīsdesmit gadu pētījumu rezultāts un tie visi satur sastāvdaļas, kuru iedarbība ir ne tikai klīniski pierādīta un apstiprināta, bet arī ārstu ievērota un tiek plaši rekomendēta no trihologu puses cilvēkiem ar dažādām galvas ādas un matu problēmām. Jau vien turot šos produktus rokās, pārņem pareizā sajūta par to augstvērtīgumu, ko, protams, arī palīdz radīt elegantais  melnā un sudrabā tērptais produktu iepakojums.


DSD de Luxe 5.1.1 šampūns ir ideālas konsistences - ne par šķidru, ne par biezu. Varētu teikt, ka kaut kas pa vidu starp krēmīgu un gēlveidīgu tesktūru, līdz ar to tas ir viegli ieklājams matos un arī ļoti labi puto. Šampūna sastāvā ir hialuronskābe, kas mitrina un arī palīdz saglabāt matos jau esošo mitrumu, pantenols, kas mīkstina un atjauno, hidrolizēta zīds un medus ekstrakts, kas abi padara matus gludus un mīkstus. Vienlaicīgi šampūns arī dziļi attīra matus un galvas ādu. Šo vērtīgo sastāvdaļu dēļ, šampūnu ieteicams atstāt uz 2 līdz 5 minūtēm iedarboties un tikai tad izskalot. Ilgstoši lietojot šo šampūnu, mati iegūst elastību, sausuma dēļ nav vairs tik trausli un līdz ar to arī mazāk lūzt.

Tilpums: 200 ml


Pēc matu izmazgāšanas ar DSD de Luxe 5.1.1 šampūnu, mitros matos izsmidzinot klāj DSD de Luxe 5.2.1 balzamu un atstāj matos, ārā neskalo. Balzams nesatur eļļas un nav nekādā mērā lipīgs vai ķepīgs, tā kā pēc tā lietošanas mati ir arī ļoti viegli izķemmējami. Balzams tāpat kā šampūns arī satur hialuronskābi, pantenolu un hidrolizētu zīdu. Atšķirīgs komponents ir Kastaņas (Castanea sativa) ekstrakts, kas baro matus, palīdz tos atjaunot un uztur optimālu mitruma līmeni tajos. Piemērots lietošanai jebkuram matu tipam, bet īpaši, trausliem, bojātiem matiem un arī matiem, kas bieži pakļauti veidošanai - taisnošana vai žāvēšana ar fēnu, jo līdzeklis darbojas kā termoprotektors, aizsargājot mata šķiedras no karstās veidošanas ceļā radušamies bojājumiem. Noteikti kļuvis par manu jauno must have produktu ikdienas matu kopšanā. 

Tilpums: 150 ml 


Jau pēc abu šo produktu lietošanas pirmās reizes mati kļuva mīkstāki, zīdaināki, gludāki un mirdzošāki. Tūlītēji pamanāms efekts un esmu patīkami pārsteigta par lielisko rezultātu. Godīgi sakot, nedomāju, ka šampūns un balzams var radīt tādu atšķirību matu izskatā - ideāli! :) 

Kur iegādāties: Benu aptieka, Mēness aptieka un http://ej.uz/DSD_de_Luxe
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.