Daudzveidīgie Blistex lūpu balzami


Blistex lūpu balzamiem šobrīd ir trīspadsmit dažādu veidu, tādēļ pat visizvēlīgāko lūpu īpašniekiem un īpašniecēm būs iespējams atrast sev piemēroto. Rudens tuvojas straujiem soļiem un tam pakaļ jau steigs arī ziema, kad lūpas visvairāk cieš no vēja un sala ietekmes, tāpēc tās vairāk ir jāmitrina un jāaizsargā. 

Šajā sezonā cilvēki arī biežāk saskaras ar Herpes vīrusa radītajām problēmām, jo mūsu organisma aizsarspējas kļūst novājinātas, radot labvēlīgu vidi infekcijas attīstībai. Blistex Lip Relief (attēlā baltā tūbiņa) piemīt izteikti dziedējošas īpašības un tas palīdzēs atvieglot aukstumpumpas dzīšanas procesu, mitrinot, nomierinot un aizsargājot bojāto lūpu ādu. Arī ļoti sausas un sasprēgājušas lūpas atgūs veselīgu izskatu. 


Tāpat kā jutīgai sejas ādai, arī jutīgai lūpu ādai ir speciāli izstrādāts lūpu balzams Blistex Sensitive, kas ir bez garšas, nesatur smaržvielas un krāsvielas. Balzama sastāvā ir kakao sviests un Šī eļļa, kas nodrošina lūpām dabisku mitrināšanu un aizsardzību. Hipoalerģisks. 

Lūpu kopšanai ikdienā, ja tās ir sausas, piemērots būs Blistex Classic Lip Protector aizsargbalzams ar E vitamīnu, lveju un kumelīti, kas veicina ādas atjanošanos, mitrina un aizsargā. 

Ziemas sezonai vislabāk derēs Blistex MedPlus lūpu zīmulis vai balzams burciņā - izvēlies, kā ērtāk! 


Neatkarīgi no iepakojuma veida, sastāvā ir eikalipts, mentols un kampars. Balzams mitrina, aizsargā un atjauno sausu un sasprēgājušu lūpu ādu. Šiem gan ir izteikta smarža, ko rada sastāvā esošās vielas. 


Tiem, kuriem gribas uz lūpām kaut ko "garšīgu", patiks Blistex Raspberry Lemonade Blast lūpu balzams, kam ir izteikta aveņu smarža un tas ir bagātināts ar C un E vitamīniem, kas darbojas kā antioksidanti, aizkavējot novecošanās proceus lūpu ādā, vienlaicīgi mitrinot un mīkstinot. 


Vasarā vislabāk no Blistex piedāvājuma derēs Protect Plus, kas sniedz aizsardzību pret UV stariem un to radītajiem bojājumiem lūpu ādā. Sastāvā ir kliņģerīšu eļļa, vasks, Omega taukskābes un E vitamīns. 

Tāpat kā sejas āda, arī lūpu āda noveco. Blistex Triple Butter lūpu balzams ir bagātināts ar Šī sviestu, mango sviestu un E vitamīnu. Tas ir ļoti barojošs un līdz ar to novērš sausu lūpu risku, uzlabo elastību un aizsargā pret negatīvo saules un vēja iedarbību. Šim lūpu balzamam ir ļoti salda smarža un garša. 


Lūpu balzams, kas bagātināts ar alveju, kakao sviestu, olīveļļu un vīnogu kauliņu eļļu un sniedz visas šo sastāvdaļu pozitīvo iedarbību, ir Blistex Daily Lip Conditioner. Alvejai piemīt dziedējošas īpašības, kakao sviests baro, padarot lūpu ādu samtainu, olīveļļai un vīnogu kauliņu eļļa mīkstina un uzlabo ādas elastību. 



Vasara tūbiņā - Blistex Intensive Moisture Cherry ar tik ļoti izteiktu ķiršu aromātu...mmm, ka gribas apēst :) Sastāvā ir Šī sviests, kas baro, mīkstina, aizkavē grumbu veidošanos, uzlabo elastību, padarot lūpas samtainas, un lanolīns, kas veido aizsarplēvīti, tādejādi neļaujot vējam un aukstumam iedarboties uz lūpu ādu. Lieliski piemērots ziemai, vienlaicīgi ar ķiršu smaržu atgādinot vasaru!  


Kam higiēniskie lūpu balzamu ir par garlaicīgu, bet lūpu krāsas par košu, piemērots varētu būt Blistex Lip Brilliance, kas piedod lūpām neuzkrītoši rozā toni ar nedaudz perlamutīgo piesitienu.  Balzams satur vīnogu kauliņu eļļu, E vitamīnu, zīda ekstraktu un Šī eļļu, tādēļ papildus tonim arī  pilda higiēniskā lūpu balzama funkcijas - mitrina, mīkstina, atjauno ādas elastību un aizsargā. Smaržo pēc zemenēm :) 


Jaunums! Blistex Bliss Flip divu veidu - violetais Soft&Silky ar augļu un vaniļas garšu un zilais Ultra Moisturizing ar melleņu un persiku garšu! Abi lūpu balzami mitrina un mīkstina lūpu ādu. Man patīk arī to modernais un ērtais iepakojums. 

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Internetaptieka, Saules aptieka, Web aptieka. 

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.