Vitamīnu kokteilis sejas ādai


Laboratorios BABÉ Vitance Anti-Ox sejas kopšanas līnija būs piemērota jebkuram ādas tipam, bet jo īpaši, ja āda kļuvusi blāva un zaudējusi mirdzumu.

Pamazām iestājoties gada tumškajam laikam, kad vairāk esam telpās un saules gaismas kļūst arvien mazāk, tad šāda vitamīnu deva nāks par labu ikvienam. Šīs sejas ādas kopšanas līnijas produktus var lietot visu cauru gadu vai arī rudenī un pavasarī trīs mēnešu kursu veidā.



Pirmais solis uz skaistu un mirdzošu ādu ir attīrīšana! Laboratorios BABÉ Vitance Anti-Ox sejas kopšanas līnijas attīrošs gels ir piemērots ikdienas lietošanai no rīta un vakarā visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai, līdz ar to, to var lietot arī ādai acu zonā. Gels nesausina ādu un pēc tā lietošanas ir patiešām patīkama svaiguma sajūta, ko nodrošina gela tekstūra. 

Nesatur krāsvielas, smaržvielas, bez parabēniem, hipoalerģisks. Dermatoloģiski, oftalmoloģiski pārbaudīts. 

Tilpums: 245 ml 

Sastāvs: Vidusjūras multi-antioksidantu sistēma (olīves, vīnogas, tomāti, kvieši, baltā un zaļā tēja)

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Apotheka Latvija, Euroaptieka, Internetaptieka 


Kad āda ir attīrīta, tai ir nepieciešams sniegt komfortu un labsajūtu. Laboratorios BABÉ Vitance Anti-Ox atjaunojošs un mitrinošs krēmgels sejai pēc konsistences ir pa vidu starp krēmu un gelu, līdz ar to, tas ļoti viegli klājas uz sejas un nepadara to taukainu vai spīdīgu pēc tā lietošanas, bet vienlaicīgi gan mitrina, gan baro ādu. Sastāvā esošais antioksidantu komplekss palīdz atgūt ādai vitalitāti un aizkavēt tās novecošanos.

Krēmam ir diezgan izteikta smarža, bet tas nav tādēļ, ka tam tā būtu speciāli pievienota, bet veidojas dabiski no sastāvā esošā Vidusjūras multi-antioksidantu sistēmas komponentiem un katrs visā plašajā aromātu buķetē var sajust savu galveno aromāta noti. Krēmu lieto no rīta un vakarā uz tīras un sausas ādas.

Nesatur krāsvielas, smaržvielas, bez parabēniem, hipoalerģisks. Dermatoloģiski, oftalmoloģiski pārbaudīts.  

Tilpums: 50 ml 

Sastāvs: Vidusjūras multi-antioksidantu sistēma (olīves, vīnogas, tomāti, kvieši, baltā un zaļā tēja), glicerīns, skvalāns, Jojobas ekstrakts, E vitamīns

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Apotheka Latvija, Euroaptieka, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.