Matu mirdzumam


Mati ir viena no skaistākajām sievietes rotām :) Taču, diemžēl, tos mēdz piemeklēt dažādas problēmas un viena no izplatītākajām, ar ko saskaras daudzas no mums, ir sausi matu gali pat tad, ja paši mati nav sausi. Tādēļ tiem ikdienā ir nepieciešama atsevišķi īpašāka kopšana. 

Tā kā sausi matu gali ir arī mana problēma, tad savas dzīves laikā esmu izmēģinājusi daudz un dažādus līdzekļus, bet šobrīd manā plauktā ir nonākusi Elgon Sinsea 7 Oil Blen eļļa, ko var lietot arī visu matu garumā, ne tikai galos, ja tie ir sausi vai ļoti sausi. 

Iemesls, kādēļ šis produkts ir tik labs, noteikti ir tā sastāvs. Elgon Sinsea 7 Oil Blen satur veselu septiņu dabīgu augu eļļu maisījumu, kas sastāv no olīveļļas, kviešu dīgstu, makadāmijas, persiku kauliņu, rožu ziedlapiņu, rīsu kliju un jojobas eļļām, kas mīkstina un baro mata šķiedras. Rezultātā mati iegūst dabīgi skaistu mirdzumu. Turklāt šim produktam ir ļoti izteikta, patīkama smarža, kurā visvairāk jūtama tieši sastāvā esošā rožu eļļa :) 

Produkts ir piemērots ikdienas lietošanai, tādēļ droši ieklāju to matu galos katru vakaru. Protams, ir jāatceras, ka tā tomēr ir eļļa, tāpēc jalieto uzmanīgi, lai nebūtu par daudz un mati nepaliktu taukaini. 

Tilpums: 50 ml

Sastāvs: 7 dabīgu augu eļļu maisījums, unikālā formula Redoksina ®-zilaļģes, 20 keratīna aminoskābes, kā arī omega-6 un omega-3 aminoskābes.

Kur iegādāties: lielākajās "Mēness aptieka" aptiekās  
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.