Mans brīvdienu SPA


Brīvdienas ir manas laimīgās dienas :) Mierīgi un bez steigas, kad var vetīt vairāk laika sev. Vienu reizi nedēļā, es palutinu savu sejas ādu ar dziļu tās attīrīšanu un intensīvu mitrināšanu. Šim nolūkam esmu iecienījusi trīs Madara Cosmetics produktus.

Vispirms sāku ar Madara Cosmetics SCRUB skrubi sejai, kam ir caurspīdīga gēla tekstūra ar mikropērlīšu daļiņām, kas maigi attīra sejas ādu no atmirušajām šūnām tās virskārtā, līdz ar to piešķir mirdzošāku un veselīgāku izskatu. Tā sastāvā esošās aprikožu un auzu eļļas padara ādu maigāku un gludāku. Skrubi uzklāju uz mazliet mitras sejas un kakla ādas un pēc divām līdz trīs minūtēm ar apļaveida kustībām noskaloju ar siltu ūdeni. Skrbi lietot divas līdz trīs reizes nedēļā. 

Pēc tam uz sausas sejas un kakla ādas klāju Madara Cosmetics DETOX masku, kuras sastāvā ir Latvijas ezera dūņas, kas dziļi attīra ādu no liekā sebuma, palīdz izvadīt toksīnus un sašaurina poras, līdz ar to maska ir zaļganbrūnā krāsā un uzklāta uz sejas sakalst, radot arī tādu nedaudz savelkošu sajūtu. Rezultātā maskā esošie mikroelementi un vitamīni piešķir ādai dzīvīgāku izskatu. Ļauju iedarboties desmit minūtes un tad ar remdenu ūdeni noskaloju. Tā kā man ir normāla āda, tad lietoju to vienu reizi nedēļā, bet, ja cilvēkam ir taukaina vai jaukta tipa āda, tad jālietot divas reizes nedēļā. Turpetī jutīgai ādai ar noslieci uz apsārtumu šis produkts nebūs piemērots. 


Kad āda ir attīrīta no visa iespējamā liekā, tad pēdējais solis ir intensīva tās mitrināšana. Mana izvēle par labu ir Madara Cosmetics SOS maskai tās bagātīgā sastāva dēļ, kas nodrošina ilglaicīgu ādas mitrināšanu - dabīgie mitrinošie cukuri, hialuronskābe, ziemeļu peonijas un linsēklu ekstrakti. Masku klāju uz tīras un sausas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas un atstāju uz divdesmit minūtēm. Tai ir ļoti maiga, krēmīga tekstūra un tā rada tūlītēju komfortu ādai. Šo masku nav jānomazgā, tās atlikumus, kas nav iesūcies ādā, noslauka ar vates plāksnīti. Ieteicams to lietot divas reizes nedēļā, bet, ja āda jūtas sausa un savilkta, tad var arī biežāk. Šī maska ir piemērota visiem ādas tipiem. 

Tilpums: 60 ml 

Kur iegādāties: Madara Cosmetics veikalos un internetveikalā, Douglas, Internetaptieka 

Vairāk informācijas: https://www.madaracosmetics.lv/lv


Nellija Majore. Nodrošina Blogger.