Atveldzē ādu ar BABE mitrinošo kosmētiku


Vasarā, it īpaši tik karstā, kā šī, galvenais ir mitrināt ādu - izdzert pietiekami daudz ūdens ik dienas un atveldzēt ādu ar mitrinošiem produktiem. Vislabāk izvēlēties vieglas konsistences mitrinošus krēmus un gēlus gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanai vasaras sezonā. 


Alveja ir augs, kas brīvā dabā aug tuksnešos un pustuksnešos Dienvidāfrikas valstīs, Madagaskarā un Arābijas pussalā. Augs mīl karstu un sausu klimatu. Šajos reģionos alveju jau no pašas senatnes lieto galvenokārt brūču un dažādu citu ādas ievainojumu dziedēšanai, jo tās sulīgais mīkstums satur vielas, kas pasargā no dziļākas mikroorganismu iekļūšanas bojājumā un veicina audu atjaunošanos.

Tieši šo labo īpašību dēļ Laboratorios BABÉ Alvejas gels ir tik vērtīgs. Tā kā alvejai piemīt dziedinošas īpašības, tad gels līdzēs arī, lai atvieglotu niezi un veicinātu dzīšanu kukaiņu kodumu un saules apdegumu gadījumā. Tas fantastiski mitrina un nomierina ādu, it sevišķi pēc sauļošanās vai epilācijas. Produktam ir gela tekstūra, līdz ar to tas nav taukains vai eļļains, labi iesūcas ādā un padara to maigu un zīdainu, turklāt arī atvēsina, kas ir ļoti patīkami karstās vasaras dienās.  

Papildus gels vēl satur arī pantenolu jeb B5 provitamīnu, betaīnu un kumelītes ekstraktu, kuriem piemīt dziedinoša, atjaunojoša, pretiekaisuma, mīkstinoša un nomierinoša darbība.

Tā kā alveja bagātīgi arī mitrina, tad regulāra alvejas gela lietošana palīdz samazināt mitruma zudumu ādā un līdz ar to arī aizkavē grumbiņu veidošanos un ādas novecošanos. 

Šo īpašību dēļ jau vairākus gadus šis ir produkts, kuru vienmēr lietoju katru vasaru. Produkts piemērots jebkuram ādas tipam, to var lietot visa ģimene gan uz sejas, gan ķermeņa ādas. Lielisks ieguldījums ģimenes vasaras aptieciņā! Bez parabēniem. Hipoalerģisks. Nav testēts uz dzīvniekiem.

Laboratorios BABÉ gela sastāvā ir alveja 100%, betaīns 1%, pantenols 0,5% un kumelītes ekstrakts 0,25%

Tilpums: 300 ml 


Ļoti viegls un patīkamas tekstūras krēmgels sejai, kas vislabāk iederēsies uz spoguļgaldiņa normālas un jaukta sejas ādas tipa īpašniecēm. Iesūcas praktiski uzreiz pēc uzklāšanas, neatstājot uz ādas ne taukainu sajūtu, ne arī padarot to spīdīgu. Sastāvā ir glicerīns, dabīgais mitrinošais faktors, Jojobas ekstrakts un E vitamīns, kas nodrošina mitrināšanu visas diennakts garumā. Āda kļūst maiga un zīdaina.

Tilpums: 50 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Apotheka Latvija, Euroaptieka, Internetaptieka

Vairāk informācijas: http://babecosmetics.lv

Rakstā iekļauta informācija no http://veselam.la.lv/2016/12/21/dziedinosais-tuksnesa-efekts/
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.