Perfekts vasarai - BIODERMA Perfecteur!


Ja man kā farmaceitei jāiesaka dienas krēms vasaras sezonai, šis ir produkts Nr.1, kuru rekomendētu jebkurai normālas vai sausas ādas īpašniecei! 

Lielisks risinājums, lai nebūtu jāklāj vasarā uz sejas vairāki produkti, bet pietiktu ar vienu. BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF30 sniedz gan virkni labu īpašību kā sejas krēms, gan arī vienlaicīgi aizsargā ādu no kaitīgās saules ietekmes. 

Kā sejas krēms tas mitrina un sniedz ādai patīkamu komforta sajūtu. Krēmam piemīt maiga, es pat teiktu, samtaina tekstūra, tas viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Turklāt, kas man ļoti patīk, tas arī izlīdzina sejas ādas toni un padara mazāk redzamas sīkās sejas ādas nepilnības, ko nodrošina krēma sastāvā esošās gaismu atstarojošās un izkliedējošās vielas, piešķirot ādai dabisku mirdzumu. Tam ir ļoti patīkama viegla smarža un pats krēms ir skaistā maigi rožainā pasteļkrāsā.

Krēma sastāvā esošais PP vitamīns veicina starpšūnu lipīdu sintēzi, bet ābolu sēklu ekstrakts uzlabo ūdens cirkulāciju epidermā, tādejādi tiek nodrošināta dziļa un ilgstoša ādas mitrināšana.

Tas, kas šo krēmu padara tik vērtīgu tieši vasaras sezonai, ir sastāvā esošais SPF30 saules aizsargfiltrs. Saules ietekmei ir iela loma ādas novecošanās procesos, tādēļ, lai novērstu priekšlaicīgu grumbiņu rašanos, ir jārūpējas par ādas aizsardzību pret saules kaitīgo ietekmi.

Ultravioletais starojums dalās UVA, UVB un UVC staros, no kuriem tikai UVC stari nenonāk līdz zemei.Visdziļāk uz cilvēku iedarbojas UVA starojums, kas skar ādas vidēju slāni (dermu) un nelabvēlīgi iedarbojas uz tajā esošo kolagēnu, vielu, kura nodrošina ādas elasticitāti. Kolagēna daudzumam samazinoties, āda sāk zaudēt elastību, kā rezultātā veidojas grumbas un tā noveco. Tieši tāpēc ir tik svarīgi pasargāt to no šo staru ietekmes!

UVB stari daļēji nonāk līdz zemei un līdz ar to skar tikai ādas virsējo slāni (epidermu), izraisot ādas apsārtumu vai smagākos gadījumos apdegumu. Ja cilvēkam ir gaiša āda, tad saules aizsarglīdzekļi ir jālieto obligāti un šāds sejas krēms būs ļoti labs risinājums ikdienā.

Krēms ir piemērots visiem ādas tipiem, bet īpaši sausai un jutīgai ādai. Hipoalerģisks. 

Tilpums: 40 ml

Sastāvs: Aquagenium patents, fizioloģiska lamelāra emulsija, PP vitamīns, ābola sēklu ekstrakts, glicerīns, E vitamīns, UVA/UVB aizsargfiltri, izkliedējošas un gaismu atstarojošas vielas, salicilskābe, pērlītes un izkliedējošas vielas.

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Apotheka Latvija, Euroaptieka, Internetaptieka. 

Vairāk informācijas: http://www.bioderma.com/lv/sakumlapa.html
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.