Greenice Termobalsam - balzams saaukstēšanās sezonai


Ir iestājusies gada aukstākā sezona - ziema, kurā daudz lielāka uzmanība ir jāpievērš tam, lai nesaaukstētos. Pirmkārt, ļoti svarīgs ir laikapstākļiem atbilstošs apģērbs. Otrkārt vēlams tomēr arī stiprināt organisma aizsargspējas iekšķīgi, piemēram, dzert tēju ar ingveru un medu vai lietot vitamīnu un minerālvielu kompleksus imunitātei. Profilakse vienmēr ir labāk, nekā ārstēšanās, kad jau ir nācies saaukstēties. 

Tā kā pamatā saaukstēšnās izpaužas ar tādiem simptomiem kā iesnas, kakla sāpes un klepus, tad primāri ir jāparūpējas par to profilaksi. Tam lieliski noder dažādi dabīgi balzami, kas satur ārstniecības augus, kam ir labvēlīga ietekme uz elpceļiem. Viens no tādiem ir Greenice Termobalsam, kas ir paredzēts karstā dzēriena pagatavošanai. To var šķīdināt vienkārši karstā ūdeni vai pievienot tējai. Es parasti ziemā izvēlos šāda veida balzamus un sīrupus pievienot klāt ikdienas tējas tasei :) 

Greenice Termobalsam sastāvā ir liepziedi, kumelīte un cinks. Liepziedi atvieglo elpošanu un kumelīte sniedz atvieglojumu sausa klepus gadījumā, to mīsktinotm savukārt cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību. Papildus šīm trīs sastāvdaļām, balzams satur arī ingvera sakņu, mežrozīšu augļu, avenes lapu, piparmētras lapu un plūškoka augļu ekstraktus, kā ar upeņu sula patīkamākai garšai :) 

Tilpums: 150 ml 

Kur iegādāties: http://www.greenice.eu/index.php

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.