Nature Box Avocado ķermeņa kopšanas līnija


Nature Box zīmols Latvijas tirgū ir viens no šīs sezonas jaunumiem ķermeņa un matu kopšanas kosmētikas piedāvājumā - šampūni, kondicionieri, spreji matiem, dušas želejas, ķermeņa skrubji un losjoni, sausākai ādai - sviesti. Produktu sastāva pamatā ir dabīgas aukstā spieduma eļļas - avokado, aprikožu, kokosriekstu, mandeļu un makadāmijas riekstu. Pats nosaukums jau pasaka priekšā galveno šo produktu priekšrocību - dabīgi, nesatur parabēnus un mākslīgās krāsvielas. 

Esmu izvēlējusies produktus ar avokado eļļu. Avokado ir zināms kā viens no superaugļiem, jo tas satur ļoti daudz vērtīgu komponentu, tāpēc to plaši iesaka lietot uzturā, bet arī arvien vairāk izmanto kosmētikas produktu ražošanā. Avokado eļļa satur vērtīgās omega-3 taukskābes, A un E vitamīnus, kas baro ādu un palīdz saglabāt tās dabīgo lipīdu slāni, tādejādi nodrošinot, ka tiek saglabāts optimāls mitruma līmenis ādā un atjaunota ādas elastība. 


Nature Box Avocado dušas želeja ar 100% tīru auksta spieduma avokado eļļu mitrina, baro un mīkstina ķermeņa ādu. Ļoti patīkams, svaigs aromāts un  lieliski puto. Dušas želeja satur 91% dabisko sastāvdaļu, pH līmenis ir ādai neitrāls, nesatur parabēnus un mākslīgās krāsvielas, dermatoloģiski pārbaudīta.

Tilpums: 385 ml


Nature Box Avocado ķermeņa skrubis ar 100% tīru auksta spieduma avokado eļļu dziļākai ķermeņa ādas attīrīšanai. Skrubja formula satur 89% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Aprikožu kodolu daļiņas maigi noņem atmirušās epidermas šūnas un atklāj atjaunotu, mīkstu un mirdzošu ādu. Sastāvā esošā tīrā auksta spieduma avokado eļļa baro, mitrina un mīkstina ādu. Ieteiktu lietot divas līdz trīs reizes nedēļā. Tāds pats patīkams, svaigs aromāts kā dušas želejai, ādai neitrāls pH līmenis, nesatur parabēnus un mākslīgās krāsvielas, dermatoloģiski pārbaudīts. 

Tilpums: 200 ml


Nature Box Avocado mitrinošs ķermeņa losjons ar avokado eļļu, vitamīniem un antioksidantiem - ideāls lietošanai pēc dušas vai vannas. Ķermeņa losjons, kas satur 94% dabisko sastāvdaļu, tostarp 100% tīru, auksti spiestu avokado eļļu, Šī sviestu un E vitamīnu, mitrina un mīkstina ādu, uzlabo tās elastību un palīdz cīnīties ar novecošanās pazīmēm. Nav lipīgs, ļoti labi iesūcas ādā un patīkami smaržo. Dermatoloģiski pārbaudīts. Nesatur parabēnus un silikonus.

Tilpums: 385 ml

Kur iegādāties: veikalos DROGAS un www.drogas.lv interneta veikalā 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.