Matu apjomam un gaisīgumam


Matu kopšanai, it īpaši vasarā, jāpievērš uzmanība, lai tie nekļūtu pārlieku sausi, tādēļ dažādi kondicionieri, spreji un citāda veida mitrinātāji ir labākais matu draugs karstajā szonā ;)

Jau iepriekš esmu rakstījusi par dabīgo itāļu matu kosmētiku Elgon, kas ar savu dabisko sastāvu ir sevi pierādījusi. Pēc šapmūna un matu maskas, pirms mati tiek žāvēti ar vēnu, es tajos izsmidzinu Elgon Amplea Volumizing Spray kondicionieri, lai piešķirtu matiem papildus gaisīgumu un apjomu. Līdzeklis paceļ matus pie saknēm, padarot tos maksimāli gaisīgus, kā arī piešķir tiem ilgi noturīgu apjomu. Mitrina, stiprina un aizsargā matus, atjaunodams to dzīvīgumu, dabisko skaistumu un veselīgo mirdzumu.

Aktīvie komponenti ir īpašā voluhidra tehnoloģija un Elgon pētnieciskajā laboratorijā izstrādāta īpaši patentēta formula Redoksina®, kuras pamatā ir zilaļģes, zaļaļģes un keratīna aminoskābes. Zilaļģes un zaļaļģes nostiprina mata elastību, bet keratīna aminoskābes spēcina un atjauno.

Sprejam ir ļoti patīkams aromāts un tas nav ne lipīgs, ne taukains - caurspīdīgs, vieglas konsistences izsmidzināms šķīdums. Nav jāizskalo.

Tilpums: 200 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.