Rozā maigums sejas ādas attīrīšanā


BIODERMA Sensibio līnija speciāli ir izstrādāta jutīgai ādai un tā kā acu zona neatkarīgi no sejas ādas tipa vienmēr būs jutīga, tad sejas ādas attīrīšanai es izvēlos tieši šīs līnijas līdzekļus. Šobrīd Latvijā ir pieejams jauns šīs līnijas produkts - Sensibio Gel moussant, ar kuru man jau bija iespēja iepazīties un izmēģināt :)



BIODERMA Sensibio Gel moussant ir maigi attīrošs, putojošs gels jutīgai ādai. Šis sejas mazgāšanas līdzeklis nesatur ziepes, līdz ar to nekairina un nesausina ādu un to var lietot arī acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Ir patīkami, ka pēc mazgāšanas nav savilktas ādas sajūta, jo gels arī nostiprina ādas barjeru, mitrina un satur D.A.F. patentēto dabisko kompleksu, kas sniedz komfortu ādai. Produkts ir hipoalerģisks, tam ir fizioloģisks pH un tas neveicina poru aizsprostošanos. Putojošais gels nesatur smaržvielas, krāsvielas (gels ir caurspīdīgs), sulfātus un parabēnus, tādēļ tam ir tik lieliska panesamība. Lieto uz mitras ādas, saputo un kārtīgi noskalo no rītiem un vakaros. 


Kā alternatīvu var lietot BIODERMA Sensibio micellāro ūdeni, kas arī noņem netīrumus un dekoratīvo kosmētiku, bet, atšķirībā no putojošā gela, nav jānoskalo. Būs ideāli piemērots situācijās, kad nav iespēja nomazgāt ādu ar ūdeni. Piemērots jutīgai normālai vai sausai ādai, nesatur smaržvielas. 


Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Euroaptieka, Apotheka Latvija, Internetaptieka.

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.