Vasaras "Must have" produkti



Āda jākopj visu cauru gadu, protams, bet ir produkti, kuri īpaši labi piestāv vasaras sezonai - saulei, jūrai un siltam laikam! :)

BIODERMA Hydrabio mitrinoša sejas maska - āda ir jāmitrina un it īpaši vasarā, kad gaiss ir sausāks un mēs vairāk uzturamies saulē. BIODERMA Hydrabio maska dziļi mitrina ādu un sniedz tai labsajūtu. Jāņem vērā, ka saules staru ietekmē tiek bojātas kolagēna šķiedras un tieši pietiekama sejas ādas mitrināšana palīdz saglabāt tās elastīgumu. Labam rezultātam maska pirmo nedēļu jālieto katru dienu un pēc tam divas reizes nedēļā, uzklājot to uz attīrītas sejas un kakla ādas. 

Laboratorios BABÉ micelārais gels - lai āda būtu veselīga un mirdzoša, pirmais pamatnoteikums ir regulāra tās attīrīšana, it īpaši vasarā, kad gaiss ir sauss un pilns putekļu. Laboratorios BABÉ micelārais gels ir ideāli piemērots vasaras sezonai - tas gan maigi attīra, gan mitrina, gan arī patīkami atsvaidzina! Nesatur ziepes, bez konservantiem, krāsvielām un spirta. Hipoalerģisks. Būs piemērots arī sausai un jutīgai sejas ādai.  

VICHY Thermal SPA Water - termālais avotu ūdens ir lielisks veids kā atsvaidzināt ādu sauļojoties, ja jūrā ūdens ir par aukstu, lai peldētos :) Tikpat lieliski noder arī trenažieru zālē ne tikai vasaras sezonā, bet visu cauru gadu. Turklāt šis termālais ūdens satur desmit dažādus minerālus! Ja visa diena jāpavada telpās biroja krēslā, tad sejas mitrinšānai noderēs arī ziemā apkures sezonas laikā. 

Laboratorios BABÉ Aloe gels - produkts, bez kura mana vasara nav iedomājama! Alveja perfekti mitrina ādu un sniedz tai patīkamu vēsuma sajūtu. Papildus gels vēl satur arī pantenolu un kumelītes ekstraktu, kas mīkstina un nomierina ādu. Šo īpašību dēļ jau vairākus gadus šis ir produkts, kuru vienmēr lietoju pēc sauļošanās. Gels nav taukains vai eļļains, labi iesūcas ādā un padara to maigu un zīdainu. Produkts piemērots jebkuram ādas tipam, to var lietot visa ģimene gan uz sejas, gan ķermeņa ādas. Tā kā alvejai piemīt dziedinošas īpašības, tad gels līdzēs arī, lai atvieglotu niezi un veicinātu dzīšanu kukaiņu kodumu un saules apdegumu gadījumā. Īpaši ieteicams lietot pēc skūšanās un vaksācijas. Bez parabēniem. Hipoalerģisks. 

BIODERMA Photoderm SPF30 sausā eļļa - lielisks produkts! Nav taukains, ātri iesūcas ādā, var lietot gan uz sejas, gan uz ķermeņa ādas un ne tikai aizsargā ādu pret kaitīgajiem UVA un UVB stariem, bet arī veicina skaista, zeltaina iedeguma veidošanos.  


Nellija Majore. Nodrošina Blogger.