EASY BREATHE HOT DRINK


Šajā rudens-ziemas sezonā noteikti viens no aktuālākajiem produktiem aptieku plauktos ir Dr.Pakalns SELECT dabīgais karstais dzēriens EASY BREATHE powder for HOT DRINK. Produkta sastāvā ir ārstniecības augi deviņvīru spēks, pelargonija un plūškoks un antioksidanti C vitamīns, cinks, selēns un rutīns.

Produkts lieliski noderēs gan pie saaukstēšanās, gan arī profilaksei gadījumos, kad sanācis izmirkt lietū vai nosalt rudens vējos. C vitamīns, cinks, selēns un plūškoka ziedi veicina normālu imūnsistēmas darbību. Parasti, kad slimojam, izjūtam nogurumu un nespēku, ko maznāt palīdzēs C vitamīns.

Šis karstais dzēriens ir unikāls ar to, ka tā sastāvā ir pelargonija, kas palīdz novērst saausktēšanās izraisītu kņudēšanu kaklā, aizsmakumu un klepu. Šobrīd tas ir vienīgais no šāda veida produktiem  tieši ar tādu sastāvu.

Turklāt, dzērienam nav pievienotas mākslīgās krāsvielas - maigi rozā krāsu piedod Sarkanās galda bietes pulveris. Savukārt, patīkamo garšu karstajam dzērienam sniedz sastāvā esošais plūškoks.

Paciņas saturu izšķīdina 150 ml karsta ūdens. Lietot var no 12 gadu vecuma pa vienai paciņai 1 - 2 reizes dienā un iepakojumā ir 10 paciņas.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU. 

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Apotheka, BENU aptieka, Euroaptieka. 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.