Floradix vitamīnu un minerālvielu kompleksi


Floradix uztura bagātinātāju līnijā ir vitamīnu un minerālvielu kompleksi šķidrā veidā, kas ir laba alternatīva tabletēm un kapsulām. Šajā rudenī manas virtuves plauktā ir nonākušas trīs no piecām dažādām organismu spēcinošām formulām, ar ko papildināt ikdienas uzturu rudenī un ziemā, kad dabīgo vitamīnu daudzums mūsu ēdienkartēs pakāpeniski samazinās, ir atsākušās studijas augstskolā un vakari kļuvuši garāki. Šie uzturu bagātinātāji ir bāzēti uz augļu sulu koncentrātiem. Produkti nesatur alkoholu, konservantus, krāsvielas vai mākslīgus aromatizētājus un ir piemēroti lietošanai arī veģetāriešiem. 


Floradix Vitamin-B-complex ir šķidrā vitamīnu formula, kas satur dažādus B grupas vitamīnus - tiamīnu (B1 vitamīns), ribloflavīnu (B2 vitamīns), niacīnu (B3 vitamīns), biotīnu (B7 vitamīns), B6 un B12 vitamīnus. B grupas vitamīniem organismā ir būtiska loma normālai nervu sistēmas darbībai, palīdz mazināt nogurumu un nespēku. Biotīns un niacīns ir svarīgi ādai, matiem un nagiem. Komplekss satur apelsīna un pasifloras augļus, kas šim kompleksam piešķir patīkamu garšu un padara to viegli lietojamu ikdienā. Tā kā produkts satur šos te augļu sulu koncentrātus, tad pirms lietošanas obligāti pudele ir jāsakrata. Iepakojumā ir pievienota mērglāzīte, kurā ērti ir ieliet nepieciešamos 20 ml, kas ir vienas dienas deva. 

Tilpums: 250 ml


Floradix Ferrum šķidrā dzelzs un vitamīnu formula satur organisko dzelzi (II) dzelzs glikonāta formā un C vitamīnu, kas nodrošina labāku dzelzs uzsūkšanos organismā. Papildus pievienoti klāt ir arī B grupas vitamīni - B2, B6 un B12. Kā jau iepriekš minēju, tad B vitamīnu galvenā nozīme ir normālas nervu sistēmas darbības nodrošināšanā. Šis produkts noteikti ir ieteicams sievietēm, cilvēkiem ar paaugstinātu garīgo un fizisko slodzi, jo dzelzs palīdz mazināt nogurumu un nespēku, veicinot sarkano asinsķermenīšu un normālu hemoglobīna veidošanos. Jālieto ir pa 10 ml divas reizes dienā un labi būtu ievērot laiku 30 minūtes pirms ēšanas - brokastīm vai vakariņām. Patīkams pēc garšas, jo  arī satur vairāku augļu sulu koncentrātu maisījumu no bumbieru, vīnogu, upeņu, ķiršu, sarkano biešu un citrona sulām. 

Tilpums: 500 ml 


Floradix Magnesium šķidrā magnija formula satur magniju, kas ir nozīmīgs elements dažādu vielmaiņas procesu regulēšanā mūsu organismā, kā arī nervu un muskuļu darbības stiprināšanā. Ja organismā ir magnija trūkums, viena no tādām biežāk izplatītākajām pazīmēm, ir muskuļu krampji. Magnijs var palīdzēt arī paaugstināta stresa apstākļos. Es parasti cenšos uzņemt papildus magniju augstskolas studiju mēnešu laikā, lai sniegtu papildus atbalstu savai nervu sistēmai un arī varētu mierīgāk gulēt naktīs, jo, kā mēs zinām, tad studijas prasa diezgan lielu emocionālo piepūli un apvienojumā ar darbu ikdienā organismam rodas paaugstinātas slodzes apstākļi. Lietošana ir ļoti vienkārša - pa 20 ml vienu reizi dienā pirms ēšanas. Lielisku garšu nodrošina augļu sulu koncentrātu maisījums, kas sastāv no ananāsiem, bumbieriem, mango, aprikozēm, vīnogām un āboliem. 

Tilpums: 250 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.