Pranamat ECO - masāža mājas apstākļos



Pranamat ECO ir Latvijā radīts un ražots terapeitisks masāžas paklājiņš, ko ērti lietot ikvienam mājas apstākļos. Šobrīd manās mājās tas ir apmēram mēnesi un, lai arī cik grūti tas sākumā nenācās, esmu apradusi ar durstīgajām adatām un sākusi izbaudīt tā sniegtos ieguvumus :) Pranamat ECO ir ērti lietot jebkur - gan istabā, gan savā pagalmā, gan arī doties ārā pie dabas un izbaudīt vēl patīkamāku relaksāciju pie jūras vai mežā svaigā gaisā.


Katrs Pranamat ECO ir roku darbs un tā ražošanā tiek izmantoti tikai ekoloģiski un hipoalerģiski materiāli - HIPS plastika, kas ir hipoalerģiska, ekoloģiska un apstiprināta Eiropas Savienībā, 100% dabīgā kokvilna, lins un kokošķiedra. Spilventiņš ir pildīts arī ar 100% dabīgu pildījumu - griķu sēnalām. Produkts izskatās un arī ir ļoti augstas kvalitātes. To apliecina arī ražotāja dotā 5 gadu garantija. Turklāt, katram ir iespējams 30 dienu laikā preci atdot atpakaļ ražotājam, ja viņam tā neliekas līdz galam piemērota.

Šo produktu iedarbība un efektivitāte ir balstīta uz akupunktūras un refleksoloģijas pamatprincipiem. Masāžas elementi uz paklājiņa un spilvena, masējot ķermeni, stimulē asinsriti un limfas plūsmu, kā rezultātā organisms tiek intensīvāk apgādāts ar skābekli. Regulāri veicot šo procedūru, uzlabojas ādas struktūra, tādēļ tā ir īpaši ieteicama, ja ir celulīts vai vienkārši nelīdzena āda ķermaņa problemātiskajās zonās, kā arī profilaksei. Jaunāki mēs neviens nekļūstam, tāpēc noteikti Pranamat ECO produktu lietošana savā ikdienā nāks tikai un vienīgi par labu. Masāža iedarbojas ādas dziļākajos slāņos un rezultātā tiek stimlēta limfas cirkulācija, veicināta asinsrite un āda tiek apgādāta ar papildus skābekli. Rezultāta sasniegšanai pietiek ar 15 minūtēm dienā - turklāt, ja nevar šīs minūtas atrast, tad paklājiņu var ērti lietot arī sēžot pie galda un strādājot pie datora, dīvānā lasot grāmatu vai pagalmā sauļojoties :)


Dažiem, iespējams, Pranamat ECO varētu likties ne līdz galam saprotams, bet, ja iedziļinās tā darbības mehānismos, tad kļūst skaidrs, ka tas reāli darbojas. Asinsritei ir ļoti liela loma mūsu organisma dzīvības funkciju uzturēšanā. Tā nodrošina gāzu maiņu audos, transportē barības vielas un nodrošina termoregulāciju. Līdz ar to, jo aktīvāk tā strādā, jo minētās funkcijas tiek labāk pildītas.

Ikviens ir dzirdējis, ka staigāt ar basām kājām ir veselīgi, jo tādejādi tiek stimulēti punkti pēdās un organisms norūdās. Tagad var staigāt pa Pranamat ECO savās mājās, tātad arī ziemā, neuztraukties, ka nejauši uzkāpsi uz kāda stikla gabala un droši stiprināt savu imunitāti ik dienas, kas ir īpaši svarīga, lai rudenī un ziemā mēs neslimotu. 

Mana ikdiena pārsvarā paiet biroja krēslā pie datora ekrāna ļoti dinamiskā režīmā, līdz ar to gan sprandas, gan muguras problēmas ir neizbēgamas, tādēļ arī uzreiz piekritu izmēģināt Pranamat ECO, kas palīdzēs novērst darba specifikas atstātās sekas. Pēc 30 dienu lietošanas es esmu novērojusi, ka muguras un sprandas saspringums ir mazinājies, miega kvalitāte ir uzlabojusies, jūtos enerģiskāka un mierīgāka :) 

Froši ir arī tas, ka paklājiņi pieejami dažādās krāsās un ir iespējams izvēlēties to, kas labāk patīk - es izvēlējos tumši violeto, bet ir pieejami arī oranžā, zilganzaļā, zaļā un tagad arī melnā krāsā, kas noteikti patiks vīriešu dzimuma pārstāvjiem un varētu būt laba dāvana Tavam mīļotajam :) 

Kur iegādāties: https://pranamat.lv/eshop
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.